Stoopen en Meeus StucDeco

• Voor muren, plafonds, vloeren, aanrechten en trappen
• Naadloze afwerking
• Ook in natte ruimtes
• Strak egaal of met kleurnuances
• Mineraal, milieuvriendelijk en duurzaam

Omschrijving
StucDeco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. De stukadoor brengt als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking.

StucDeco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond. Muren, vloeren maar ook op keukenbladen en meubels. Het aanbrengen van StucDeco wordt door vakmensen uitgevoerd die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Zij weten exact hoe het product verwerkt wordt en wat de eventueel voorbereidende werkzaamheden zijn om de ondergrond te prepareren zodat een goede StucDeco afwerking wordt verkregen.

StucDeco wordt veel toepast in badkamers en keukens. Het product is zeer geschikt voor natte ruimtes en ondergronden die goed schoonmaakbaar moeten zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt. Vloeren zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met StucDeco worden afgewerkt. Ook vloeren met vloerverwarming zijn geschikt om met StucDeco te worden afgewerkt. Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes.

Opmerking
Dit product wordt uitsluitend door ons verkocht aan gecertificeerde stukadoors-schildersbedrijven-wederverkopers die de speciale praktijkopleiding Stuc van Stoopen en Meeûs hebben gevolgd. 
Info over de opleiding vindt u hier


Stoopen & Meeûs Stuc Vloer & Wand Deco FS200 - 4 kg in emmer
€ 104,58 incl. btw

Stoopen & Meeûs Stuc Vloer & Wand Deco FS200 - 16 kg in emmer
€ 328,50 incl. btw

Stoopen & Meeûs Stuc Deco tester Stuc Deco - 480 gram
€ 10,12 incl. btw
Toegevoegd!
$$$data$$$