Aquamarijn oplosmiddel

Diverse soorten Aquamarijn oplosmiddelen vindt u bij Linova. Het merk Aquamarijn staat bekend om de natuurlijke middelen. Zo gebruikt u Aquamarijn Linotyn verdunner om gebruikt gereedschap te reinigen of vuil van vloeren te verwijderen. Aquamarijn zuivere gomterpentijn is zeer geschikt voor het verdunnen van alle oplosmiddel oudende Aquamarijn producten.

Linotyn is een natuurzuiver mengsel van terpentijn en citrusolie. Het is een 100% natuurlijk middel met een aangename geur. Linotyn is prettig in gebruik dankzij het grote oplossende vermogen van terpentijn gecombineerd met de positieve invloed van de citrusolie. Het mengsel is gemaakt van Portugese gomterpentijn, een etherische olie die wordt verkregen uit het wondvocht van Portugese pijnbomen, en citrusolie, wat uit citrusschillen wordt gewonnen. De voordelen van Linotyn:

  • 100% Natuurproduct
  • Groot oplossend vermogen, zodat maar weinig nodig is
  • Versnelt de oxidatieve droging
  • Aangename citrusgeur

Dit product kan goed gebruikt worden om Aquamarijn verf te verdunnen of olie en hardwax. Maar ook voor het reinigen van gereedschap, verwijderen van vuil en als reiniger voor waxlagen kan Linotyn uitstekend gebruikt worden. Het is ook mogelijk Linotyn 10% toe te voegen aan Aquamarijn full solid olie en Aquamarijn full solid hardwaxolie. Dit heeft een betere droging als gevolg voor houtsoorten die weinig zuigen. Dankzij de aangename citrus geur heeft u geen last van vervelende luchtjes. Desondanks adviseren wij na het gebruik van Linotyn de betreffende ruimte goed te ventileren.

Verwijder ingelopen vuil, vlekken of strepen door een doek lichtelijk te drenken in Linotyn. Even poetsen en vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon. Bewaar Aquamarijn Linotyn altijd in een gesloten verpakking en ruimte die goed geventileerd is. Bewaar dit product altijd buiten bereik van kinderen. In een ongeopende verpakking is Linotyn een aantal jaren houdbaar. Eenmaal geopend is deze beperkt houdbaar. Plaats Linotyn nooit in de zon, dit is al bij 33 graden ontvlambaar. Pas dus op met blootstelling aan de zon. Spoel het product ook nooit door de gootsteen. De middelen die in dit product zijn verwerkt zijn afkomstig uit Portugal en zijn beter bekend als gomterpentijn en citrusverdunning. Het is gebruiksklaar, dit betekent dat u het niet hoeft te verdunnen, het is namelijk juist te gebruiken als verdunner.

Aquamarijn gomterpentijn wint ment uit afgetapte hars van pijnbomen. Overgebleven harde hars wordt colophoniumhars genoemd, dit wordt door violisten gebruikt om de strijkstok mee te ruwen. De hard wordt ook wel gebruikt in binnenveren. De bomen kunnen wel 75 jaar afgetapt worden, het hout van de boom kan dan alsnog uitstekend gebruikt worden als timmerhout. Het is een natuurlijke onuitputbare bron, dit in tegenstelling tot aardolie, waar terpentine uit gewonnen wordt. Gomterpentijn is zuinig in gebruik door het oplossende vermogen.

Heeft u het geschikte Aquamarijn item gevonden waar u naar op zoek was? Plaats uw bestelling direct online. Bij een bestelling vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis. Wij bezorgen binnen heel Nederland en België. Het is tevens mogelijk uw bestelling bij ons af te halen. Linova is uw specialist op het gebied van verfproducten. Heeft u vragen over de Aquamarijn Linotyn of Aquamarijn zuivere gomterpentijn? Neem gerust contact met ons op.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$