eetbaar bladgoud


Gold Passion Bladgoud voor voedsel 22k - 10 blaadjes 65x65mm (2x boekje 5 vel) - LOS
€ 15,17 incl. btw

Gold Passion Bladgoud voor voedsel 22k boekje van 25 blaadjes 65x65mm - LOS
€ 35,70 incl. btw

Gold Passion Bladgoud voor voedsel 22k boekje van 25 blaadjes 80x80mm - LOS
€ 48,65 incl. btw

Gold Passion Bladgoud voor voedsel 22k boekje van 25 blaadjes 80x80mm - TRANSFER
€ 49,95 incl. btw

Omschrijving
De velletjes bladgoud geven een briljant en sprankelend effect aan elk gerecht.

LOS: Deze velletjes liggen los in een speciaal boekje. Het bladgoud kunt u met een pincet of mes op uw gerecht leggen. Indien u veel met dit bladgoud werkt adviseren wij u ons speciale bladgoudmes, bladgoud oplegger en een bladgoud snijkussen aan te schaffen.

TRANSFER: deze velletjes zitten geperst op transfer papier. De velletjes kunnen met een scherpe schaar worden geknipt. Belangrijk bij gebruik van deze soort bladgoud is dat het gerecht een zekere kleefkracht moet bezitten ander komt het bladgoud niet los van het transferpapier.

Voorraad
Levertijd is zeer kort. Bij afname van 10 boekjes of meer per soort krijgt u van ons een offerte/orderbevestiging waarop de levertijd staat vermeld.

Grotere afname
Bij afname van 50 boekjes of meer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Linova is de officiële importeur van Noris Blattgold in de Benelux. Onze fabriek werkt met dagprijzen i.v.m. eventuele schommelingen in de goudprijs/dollarkoer. Stuur een e-mail naar verkoop@linova.nl voor meer informatie en een offerte op maat.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$